handboll & godis = en bra kväll (Y)

Jaa nu har jag vart ute med emma och evelina i dalen, huhu vi tog ju med emma ut och jaa vi satt och frös ihjäl asså! men skojj va det! När jag kom hem så tog jag en VARM dusch! Och nu ligger jag här och kollar på handboll och det gillas massor! EM finalen med frankrike och kroatien, tror det va dem iallafall. Ska äta lite godis nu framför tv:n , så vi ses imorrn, fan skolan är imorrn det är ett minus men det som är ett stort plus imorrn är att jag börjar min körskola imorrn!puss

hörs emelie

Bästa kvällen!

Jaa nu sitter jag här och har precis kommit hem från emeliegumman. Egentligen skulle vi ju sova hos linnea  men jaa, hehe emelie och jag vart lite tjuriga och gick hem vid tre och sov. Men anars var det en jätte rolig kväll. Haha vi satt och körde alias, och då ringer linneas mobil och personen säger "i can see you" haha snacka om rädda. Och då så skulle jag gå in i linneas rum och lämna spelet och då så sprang det någon vid fönstret. Och alla killar sprang ut och där stod vi. Haha, och jag sktekk " ring pappa" haha så jävla väck jag va! Men det visade sig bara Sam och några mer, linneas pappa hade sagt till kalle att vi va ensamma. AA guud jag tror jag dog asså.  ;)
Jaa sen så ska jag med emma och evelina, men jag kna inte säga vad det är för emma ska ha en  ögonbindel och så ska vi göra något roligt med henne, det börjar med att vi ska köra iväg med bilen! Buuhuu.
kommer lite bilder från kvällen här(Y)

Så ni bara vet vi körde ett spel ;)









lite smått från kvällen.

hörs emelie

snart får man gå ut i kylan, burrr! ;)

Jaaaaag haaar tråååkigt, sitter och väntar på att jag snart ska gå till linnéa :D<3
jaa de va bara det ha en bra kväll puss :*

hörs emelie

Brudarna ikväll (Y)

Heej. Idag vaknade jag vid åtta, och gick upp och åt och så stack jag till emelie sen. För vi hade träning idag, och det va en rätt flum träning så den va kul. Sen kom jag hem, och då så åt jag en kaka som jag bakade igår. Kärleksmums heter den, men det gick inte så bra. den vart så fail den bara kan bli, det blev en smet av det men det gick ner ändå eftersom det va chokald. hehe. Sen duschade jag och så har jag gjort iordning mig nu, för ikväll sen ska jag till linnéa med tjejerna. Det va länge sen nu. Förresten så tänkte jag ha en tjej kväll den 19 februare med så boka inte in nått då flickor. Men nu ska jag leta efter en epa. Får panik hittar ingen som jag vill ha! Men de e livet. Men bloggar kanske lite senare med om jag hinner.



hörs emelie

seg skola

Jaa hej allihopa, nu har jag ju vart lite slarvig med att upptadera igen men det ska vi ändra på igen (har väldigt mycket i skolan). Idag var det skolan. Den här dagen är så jävla seg i skolan asså. Jaa och sen höll jag på att kräkas i skolan när jag såg ett par som ....jaa jag kan inte äns säga det jag får kvälningr redan nu! USCH! Men jaa det kanske va därför dem hitta varann, ingen utav dem har smak. Sen så har jag nästan blivit mylad i skolan, men det ger vi tummen upp på, not. Ja sen kom jag hem och då så kokade jag lite köttsoppa (Y) Och nu sitter jag här. Förresten ritar en ny bild i skolan nu kan ta ett kort på den nästa vecka så kan ni få se vad jag har gjort, den är inte riktigt klar än men den är på god väg. Men sak kolla vad som finns på tv:n  har liksom inget att göra. Ska kanske till olivia och linnéa sen.

hörs emelie

buuhuu

ja nu sitter jag här och inte har något att göra. Men jag får väl hitta på något. joo jag vet vad jag ska göra jag ska kolla på andra avenyn avsnittet jag har missat, rolig lördag jag har, men någon gång måste man väl bara va hemma med. ska kolla på aa nu så see you.

emelie

Ring mig om ni inte har något för er.

Jaa är ledsen att jag inte har hunnit blogga nu på ett litet tag, men det är som sagt rätt mycket i skolan. Igår då va jag med mina små änglar, emelie och olivia. Vi hyrde två filmer och köpte godis. MUMS! filmerna va day after tomorrow och sen någon mer typ strand.... och nått mer. vi kollade först på day after tomorrow men när vi hade sätt den typ i 10 minuter så kom emelie och jag på att vi redan hade sätt den. Men den är bra iallafall så vi fortsatte att kolla på den. sen när vi kom till den andra filmen så för det första så fick vi inte igång filmen och det andra av att vi inte ens hade fått rätt film! snacka om lite arga:@ men vi sysselsatte oss med singstar istället.

sen idag då så vaknade jag av min jävla väckarklocka och jag är så jävla trött påd en nu asså, vi hade träning klockan tio så det va ju bara att gå upp vid nio. Imorrn är det match mot RP:1 och jag är så hääääääääääääääääääääääääääääääääääär pepp och nervös. Men ska göra iordning mig lite nu får gäster lte senare, men sen ikväll så har jag inga planer så ring om ni har tråkigt för det kommer jag att ha!

emelie.

Linnéa du måste bara hjälpa mig fattar inte asså!(L)(a)

Kära Linnéa jag skulle behöva hjälp med min bakgrund, jag vet inte vart man ändrar den, men headern tycker jag har fått till lite kanske, men om man kunde byta stil på det så att bilden blir lite större och att det man skriver kommer från vänster. Ville bara säga det, men ska sova pussss

emelie.


(L)

Okej jag vet vad ni tänker, men jag har haft en dålig vecka omed massor läxor och skit så därför haf jag inte kunnat blogga sen i söndgas jah!
Idag har jag inte gjort mycket nee inte mycket under hela veckan faktiskt. Åkte till stan igår med emma och eve, så det började på chichulata (stavning?) och sen köpte jag ett par gröna byxor på ginatricot. Ja dem ärr gröna men dem va lite egena och så tyckte jag dem av lite söta så jag köpte dem. Sen idag då så va de ju skola. Rätt segt men ändp den chillaste dan i veckan. och ju st nu så sitter jag med musik och pluggar so och svenska, ska väll fortsätta med dem nu så jag blir klar någon gång.

Förresten, brudar vi måste va snart allihoppa för nu var det för länge sen vi gjorde något roligt tillsammans. Och verkligen komma tillbaka till det gammla där vi sa allt till varandra, och hade jätte kul tillsammans och kunde gå och skratta och prata om folk. Vart är dem tiderna nu? visserligen har dem tiderna passerat men då hittar vi nya som blir så himmla mycket bättre. Jag säger detta för att jag älskar er för mycket för att det tills slut kanske leder till att vi tar skilda vägar. och det vill ingen av oss ska hända. Orden kanske är vanliga nu för tiden men jag älskar er, och ni är dem jag lever upp till. Ni är mina bästa vänner, och inget ska komma oss ivägen!(L)

Friends are the best a man can
 have and I have them,
 the most most wonderful friends.
 I love you all over my heart and
 will never let them go<3

emelie


sovmorgon!

Hej idag fick vi äntligen en sovmorgon. Så vaknade vid elva och sen så åt jag och, drog ner till hallen eftersom jag skulle sitta i seket med moa. Det var första gången jag satt vid klockan, men det gick faktiskt bra. Och sen så var det ledaren i bortalaget, hon kom fram till mig och moa och sa att vi skulle kolla lite mindre för att hennes flickor tyckte vi stirrade. Men va i helvete sak vi inte hålla koll på era mål eller!? så jag fick lite agro så jag komenterade att deras byten inte va korekta, för det va dem inte dem bytte med tre meter ifrån varandra. Men jaja. sen så gick jag hem och åt. Och så har jag pluggat har teknik tills imorrn. Och kollat tv, och nu så sitter jag ju här. Förresten så har jag inte fattat än hur man fixar bloggen för jag har vart inne på där man ändrar men hur mycket jag en ändrar så blir det ingenting. Så jag får väl ta en kurs med någon om det. Musiken är på här, har inte så mycket att göra, får väl kolla om det finns någon bra film på tv.

hörs emelie

En perfekt kväll med emeliehjärtat(L)

Ja nu kom jag precis hem från emeliegumman. Vi har suttit och kollat på OC och så klart så va vi på det avsnitt som vi väntat på, där merissa dör och så klart skulle jag hem så emelie fick sitta och gråta själv. Men ska väl fortsätta spåna om hur man fixar bloggen så. Sea!

hörs emelie

Kan någon ringa?! (L)

Hej allihopa. Jag har ingening att göra. Dagen då. Imorser vaknade jag och trodde att jag skulle till skolan eftersom klockan ringde, men jag hade ju handbolss träning, så det va jävla mycket bättre än skola. Jaa och dås å gick jag upp packade och åt, sen så gick jag till hallen. träningen va rolig som vanligt, jag har tänkt på en sak att man vill ju inte göra fys men sen efteråt man gjort det så känenr man sig stolt över sig själv och det känns bra. Men aldrig att jag tex skulle börja köra plankan 15 min helt plötsligt. Men jaa det va den biten. Sen då kom jag  ju hem åt och sen duscha. Sen så har jag bara vart hemma, har pratat med sjukligen olivia, och hon va som en stuttsboll. Så hon är nog på frisknings väg. Sen  så har jag pratat med emelie om vi kunde va men det kunde hon inte, så det får blli en annan dag. Om hon inte hör av sig senare förstårs. Men annars så sitter jag bara och lyssnar på musik. Jag har även suttit och tänkt på hur man gör om designen men för står mig inte på det så jag får nog be linnéa iallafall. Men jag gör nog ett sista försök med att ändra bloggen så see you soon maybe.

hörs emelie


emmaemeliemadde kväll (L)

Nu sitter jag hemma. Förut så gic jag till emma och hon satt och kollade på sandor/ida. Så jag hoppade in i den och kollade med. Sen så fick vi ett sms av två gullgrisar att vi skulle följa med dem till pizzan, så det gjorde vi. sen så gick vi hem till emelie och satt vid datorn och OC. Så det av min kväll. Jag måste faktiskt säga att jag är lite stolt över mig jag har faktiskt börjat att blogga lite mer nu. Ioförsig s kanske det inte är dem roligaste inläggen men det är ju nått iallafall. Så att jag borde få en guldstjärna för det. Men ska väl kolla tv nu. och imorrn är det ju handbolls träning(Y) 



hörs emelie


Handbolls skor.

Jaa ni nu har jag köpt nya handbolls skor! Och imorrn så är det handbolls träning så då får jag springa med dem små läcker bitarna.



hörs emelie

Fredags kväll.

Sitter här nu har precis ätit nudlar. Idag var det skola. Det va ju som vanligt, asså guu vad jag är trött på tyskan nu mendet är väl bara att bita i och fortsätta. Som alla vet ska emma ta hål i naveln idag. Så emma vart nervös och det är inte vanligt om man heter emma holgersson. Så jaa men gumman du vet att det kommer gå bra. Sen så ska jag äntligen köpa ett par nya handbolls skor. Lägger in en bild på dem sen och visar vilka det blir. Men nu ska jag nog fortsätta på en film som jag kollade lite på igår. Förresten så ska jag va med emma ikväll och mysa och kolla film med tror jag.

hörs emelie

Linnéas dag idag(L)

Ja idag ni är det ingen vanlig dag för idag är det Linnéa gummans födelsedag! 15 bast, nu ni boys får ni akta er för vem vet vad som händer när linnéa är i farten. 

Min dag började med min klocka som ringde, och sen gjorde jag mig iordning ch sen gick till skolan. Det var dem vanliga lektionerna.  Sen när det var block så sa dem ju att vi som vart med i kören hade kompledigt, så jag gick sen när jag hade vart där en halvtimme för mycket, hade ju glömt borrt det. Mitt minne är inte som det brukar, antigen har jag mycket att tänka på eller så bara åldras jag i förtid. Jaa jag börjar nog bli gammal. Nu när jag kom hem så satte jag mig här men ska plugga so och sen lite matte. Så vi hörs väl.



emelie

En helt vanlig onsdag

Ja är inte på så jätte stort blogg humör just nu, för har plugg att göra men en snabbis hinner jag.
Sammanfattning om idag då, va skola de va väl lugnt, sen kom jag hem år och satte mig vid plugget. Och sen så ska jag, emma och evelina mötas för vi ska spela i dag. Men vi tror vi vet vad vi ska spela men inte riktigt säkra än . Och sen är det vl bara hem och sova för jag är så fucking pigg.  Men sak fortsätta nu, hörs

emelie


nu ni är jag på g!

Hej på er min dag då, jaa varrt ska jag börja.
Vaknade, åt och sen börja göra iordning mig som inte gick som jag ville, jag fick klädbrist imorse, asså jag måste handla känner jag. Och jag har kommit på att jag ska hitta min egen stil, eller nått i den riktningen.  Så det blir nog mitt lite senare tillägg på nyårs löften. Ja sen iallafall så gick jag ut med zerwo ch sen till olivia. Där också madde var. Sen traskade vi till skolan. Och sen så gick emma och jag och yra och visste inte vad vi skulle ha för ämne, men det visade sig att vi hade so med per och det gillas inte. För vi har ett nazist arbete som vi fick ett par veckor före lovet. Jag har skrivit klart mina sex sidor men har bara stödorden kvar jag ska skriva, eftersom vi har redovisning på fredag. Men emma och eve har bara skrivit en varsin mening så bra komp asså! Just det emma och eve hade ju lekt med brandsläckaren igår och idag så sa jonas att dem skulle prata.
Jonas: Ja vart var ni igår på kemi lektionen då?
emma&eve: Jaa vi sulle leta upp vaktis för vi råkade.... spruta med.. brandsläckaren...
jonas: okej och det tog hela letionen
emma&eve: mmm..... (vissel)
emma&eve: ja men det va ju inte så lång lektion
Jonas: ja men då så, då får ni gå och prata med Kattarina (råttan)
emma&eve: japp det ska vi göra

30minuter senare kom dem in igen och jonas sa har ni pratat med henne nu?
Nae vi hittade henne inte.

stackars jonas att va lärare åt dem ;)
Lilla små gummor ni är ju iq befriade asså(L) inte för att jag ska säga något men det lät väldigt kul.

Ja resten av dagen, ja just det emma skulle krama julia och så kröp hon ner på golvet för att lisa tog henne i fittan och hon kravlar ner på golvet och sätter tuggummit i halsen (ja ni förstår hon sätter allt i halsen! notera ALLT) Ja och jaa det finns väl inte mer att säga mer en att emma är en naturbegåvning, min söta underbara lilla mupp(L)

Ja sen sista lektionen så hade vi trä och metall slöjd och vi skulle göra något i metall, så jag ska göra ett smycke träd hade jag tänkt mig, hur det nu ska gå iväga men det löser sig nog.

Och packat har jag med gjort för jag ska ha träning ikväll kl åtta. Och det är kallt ute och vi ska springa ute. Det är ju snorhalt. Så jag har två långkalingar och en långärmas en t.shirt och en tjocktröja till. Och så ska jag ju ha pannband, halsduk och vantar med så det kommer nog att bli bra ändå. hoppas jag.
Men ska kolla vidare lite nu på blocket efter en epa? förresten du emma ska du gå samma kurs som  mig?
Jaa puss på er då (L)
förresten btb så undrar jag om jag kunde få hjälp av dig Linnéa och fixa bloggen lite, jag har inte lyckats komma under funn med hur man gör riktigt än, men vi kan ju kanske va i helgen och sova och så, så kan vi ju kanske kolla då om du vill(L)
puss

emelie

Jaha nu är det bara att bita i.

Ja nu har skolan börjat igen, vad ska man säga. Det hade i allafall inte suttit fel med en vecka till. Idag var det som sagt att gå upp när klockan ringde och sen klä på sig, äta, gå ut med hunden och sen gå till skolan. Väl i skolan så var det dem vanliga lektionerna, men förra terminen så hade vi ju sovmorgon på måndagar för att klass a och b hade teknik då men nu är det tvärtom, så vi och d har teknik och dem har sovmorgon. Jag vill värkligen ha det, väldigt trött på mornarna om man säger så! Sen iallafall så kom jag hem och då var det att packa och sen äta och dra till olivia. Och sen promenera ner till hallen för att träna handboll. Det gillar vi mycket! Och sen kom jag hem, åt pappas goda köttfärssås och sen hoppa in i duschen. På tala om annat igår såg jag ice age 3, så jävla skön asså. Men ska väl kolla mina älsklings bloggar nu ses pusshej

emelie


Lördag, två dagar kvar tills dasskolan börjar.

Den första februari då ni börjar jag läsa, till ett am-körkort. Ska bli härligt att ha sin egen bil asså!

Idag vaknade jag av klockan och skulle upp och packa och äta och sen dra till träningen. Efter det så gick jag hem och åt och sen tog en dusch. Musiken är ju med på och nu så tänker jag leta efter en shysst epa på blocket eller nått. Resten av dagen har jag inget planerat så ring till mig så jag får nått att göra. Puss

emelie


Suvären kväll (Y)

Jaa nu är jag hemma. En lyckad kväll med tjejerna, men som sagt så saknades linnéa och emma. Imorgon bitti blir det träning. Men ska kolla om det finns något på tv nu puss

emelie

Nu hoppar jag igång!

Jaa nu sitter jag med mina gullisar, bara emma och linnea som saknas. Vi ska väl hitta på något roligt sen. Olivia står och gör sig iordning och Madde står ju och shakar loss. Emelie är hemma och äter så nån av hos ska väl möta henne snart. Men ska shaka as lite nu pusshej(L)

emelie

Hon skjuter och gör mål!!!

Jag dissar sims  för nu har jag läst mina älskligs bloggar och på en utav dem så står det att LINNÈA HAR KOMMIT MED I DM så ett STORT grattis till henne. Hoppas det kommer gå bra nu då. Jag är så glad för din skull gumman.
Puss på er alla och en extra stor till Linnèa.
 She score it!

emelie


Snart är det förbaskade lovet slut.

Jaa hje på er. Jaa idag har jag inte gjort något speciellt som vanligt. Assså jag har faan inte gjort ett piss på jullovet. Fast imorrn ska vi tjejer och boys va kanske så det ser vi upp till tycker jag. Men jaa nu haar jag precis ätit nudlar med biff smak, och har kollat på det näst sista avsnittet av guds tre flickor. Ett as bra program som går på svt. Men sen så har jag missat andra avenyn avsnittet från i tisdags och det har inte kommit ut en på internet , å jag hoppas inte det va det sista för då tjuter. men Emma har du sätt det sista avsnitten nu som har varit på det i tisdags? i så fall så kan du ringa mig. gör det. Ja det va väl min dag, visserligen är dan inte slut än, men jag ska väl göra något annat än att sitta här och skriva nu, fast förresten jag får bli kallad nörd för jag ska spela sims. puss på skinden.

emelie


Vad har jag för liv egentligen, sitter hemma och slöar på jullovet!?

Jag har faktiskt inte nämnt mina nyårslöften så jag drar dem nu, det kanske inte är några ovanliga men dem är nått iallafall.

*Handskas bättre med mina pengar
*Äta bättre (nyttigare)

Jaa det va nog dem om det va mer så mins jag inte dem. Men dem iallafall.
Jaa idag har jag bara legat framför tv:n och kollat på film en som hetter drömprinsen filmen om em as bra film, svensk faktiskt handlade om en tjej som träffade en kille och så vart det trubbel och så bev det fixat som alla andra filmer typ. Men den va bra så kolla på den, på SF kanalen på canal+. Men inlägget får väl sluta där för jag har inget annat för mig på dagarna så, men jag ska spela match imorrn så då jävlar ska jag va pepp!
Peppa tjejer vi ska kötta dem! Puss

emelie

Har inget att göra!

Jaa jag är lite osäker för vilken jag ska ha men jag får ha den här så länge. Idag har jag inte gjort så mycket bara kollat på film. As pepp för imorrn, ska ju spela mot motala. Men ska gå och äta nu ses
och ladda nu tjejer vi ska slå dem imorrn. <3

emelie

Svara ärligt på vad ni tycker om headern.

Jaa som ni ser har jag gjort en ny header, så ni får verkligen säga vad ni tycker.  Idag vaknade jag vid elva ungifär, och då va det att äta och sen packa och lite så. Sen vi halv två så åkte jag till träningen. Sen kom jag hem. Och jaa nu så sitter jag här och fixar lite saker. Men ska väl titta på tv eller nått nu. ses puss. Förresten epan jag hade hittat på blocket är såld nu, hann aldrig ringa till han. Jaa vad ska man göra det kommer fler.

emelie

God Natt

Jaa längtar till träningen imorrn faktiskt, jag är pepp för att träna konstigt nog hehe. ligger och kollar på hannah montana. Men det här är ju faktiskt mitt tredje eller fjärde inlägg idag så jag har inte så mycket att skriva om nu men. ligger och pratar med EmmaGull också. Och sen Linnéa jag undrar om du kan hjälpa mig med min hader för jag vte inte riktigt hur man ändrar vissa saker, och du är väldigt duktig så jag tänkte fråga dig igen<3 Men du behöver inte känna dig tvingad så gör som du vill :D men ska väl avrunda detta nu så vi ses imorrn puss
natti

emelie

JAAAAAA ÄNTLIGEN!

WOWOWOWOWOW nu ni kommer ni få akta er i trafiken för den här bruden ska skaffa epa!
Har hittat en as snygg på blocket, så ska skriva in mig på körskola nu, med Emmis kanske<3333

emelie


Lite sent ja vet men ändå.

jaa gott nytt 2010!
Haha jag är lite sent ute ja vet men bättre sent än ingenting. Jag har firat nyår med mina bästa! hade otroligt kul så måste säga ett stort tack till dem!<3 Sen innan tolv slaget så gick jag hem för att fira med mina päron och vänner där. Jaa det va nog så mitt firande såg ut denna kväll.

Idag då: skulle jag egentligen ha suttir i seket två eller tre matcher men två vart inställda och sen så skulle jag sitta med Moa M för Olivia har halsfluss den lilla ankan. Men varken Moa eller jag kunde ju klockan så jaa det slutade med att Emeliegull satt åt mig för hon ni är proffisionell (min stavning på det får ni ta som ni vill). Så nu sitter jag här och har väldigt tråkigt så ring så jag blir lite aktiverad för jag har inte gjort ett ända skit på hela lovet en så länge. Men om ni ringer så blir det ju en ändring på det.  Tja just så lyssnar jag på youtube för jag har inte spotify så om det är någon som vet hur man fixar det så säg till med en gång! Förresten så lyssnar jag på Iyas-replay. Men ska gå ut med lilla vovven nu så ses, puss på skinkan.

emelie


RSS 2.0